Tangovakanties

We hadden een heerlijke tijd dit jaar in de zomer, in Frankrijk, in alle tangovakantieweken. Net als ieder jaar trouwens, met verrassende leerprocessen, bijzondere momenten, veel warmte, beweging, dans en een groeiende connectie. Elk jaar gaat het over ‘more than tango’, en leidt het explorerende van het leren, de speelheid en de expressie ons naar ongekende of avontuurlijke(re) wegen en paden. Voor ons, lesgevers, Bennie en Astrid, is het dan een voorrecht om u als danser, maar ook als persoon te mogen leren kennen in zo'n vakantieweek. En misschien is dat ook zo voor u ...


Vandaar dat we u en ons de gelegenheid willen geven om te re-connecten, met elkaar en met ons.
En uiteraard voegen we daar graag aan toe om behalve in de dansavond, ook nog in een workshop te stappen.

Tangovakantie 2024: 27/JUL - 3/AUG

Zang Tango vakantie France

Astrid Maria Cerpentier & Bennie Bartels verzorgen de tango dans- en expressielessen, in hun unieke, eigentijdse, "meer dan enkel tango"-stijl, waarbij, naar aanleiding van passen, een hele (dagelijkse) bewegingswereld betrokken wordt. (zie ook: Neo)

Zang valt onder de leiding van Anne-Laure Dollié (klik om haar aan het werk te horen), muziek maken onder begeleiding van tangopianist en arrangeur Robin El-Hage (klik voor zijn pagina). Alle (tango-)instrumenten welkom!

Waarheen: kasteel Chalivoy-la-Noix

We nemen we onze intrek in het kasteel Chalivoy-la-Noix (nabij Ourouer-les-Bourdelins, FR), alwaar we in openlucht (onder de hoge bomen) een sfeervol verlicht dansvloertje neerleggen.

2 x per dag gaan daar tango-workshops door met Astrid Maria Cerpentier & Bennie Bartels. Daarnaast zijn er de dansavonden, verzorgd door tdj Wouter ‘Mi Cielo’, en er is een kookploeg om lekkere diners voor ons te koken.


Het kasteel heeft 11 kamers, veelal met badkamer ensuite. Aanliggend een park van 3 hectare, en dus veel plek openlucht, ook om te kamperen. Faciliteiten in het kasteel zijn ter beschikking, waaronder ook WiFi op de benedenverdieping.


Er is een grand salon met prachtige parket, en kroonluchters - net als in De Koffiefabriek :-)

Tango vakantie Frankrijk
Tango vakantie Frankrijk

Praktisch

Zang Tango vakantie France

Inschrijven | To subscribe

Wanneer

Week 1: zaterdag 22 juli tot zaterdag 29 juli 2023

Week 2: zaterdag 29 juli tot zaterdag 5 augustus

Prijs

all-in pakket voor 700 € | korting kamperen: 50 €
jongeren: -20%

Waar

Château de Chalivoy-la-Noix

18350 Ourouer-les-Bourdelins (FRANCE)

Stuur een mail naar vakanties@tangoalegre.be met een vraag of om je in te schrijven.
Je krijgt een in te vullen aanmeldingsformulier teruggestuurd met praktische informatie.

Tango+vakantieweek: 22 t/m 29 juli 2023

We offer you ...

2 tangoworkshops per dag voor ieder. Met extra aandacht voor EXPRESSIE en muzikaliteit. Feldenkrais sessies in de ochtend (optie). Ruimte voor Women Only | Privéles | Muziek of Zang. Les in kleine groep, we gaan met u in de diepte.
De zang/muzieklessen worden als parallel programma georganiseerd. Wie wil, kan combineren.


Met elke avond dansen onder de sterrenhemel.

Tango vakantie Frankrijk

Tango-Tangoweek: 29 juli t/m 5 augustus 2023

How we see it ...

It is about quality, fun, late nights and early mornings. Good food and beautiful places. Music and ‘more than tango’. It has the deep learning coming from EXPLORATION, playfulness and a search to express through our physical beings. All of that in this wonderful château in FRANCE.

With a focus on playfulness & movement - finding that deeper connection for a more contemporary tango..

Tango vakantie Frankrijk