Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Weekend Special
Feldenkrais

the Upper Back
zon 18 feb

[ lees meer ]

Tangovakanties Frankrijk
Zweden
14-21 jul
28 jul-3 aug

[ lees meer ]

Looking for
a new place
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Tangovakantie in Zweden

(I want to read this page in English)

28 juli t/m 4 augustus. Midzomernachten wanneer de zon amper nog onder gaat, late diners en tango-avonden op telkens andere historische of culturele plekken. Drieënhalf uur kwaliteits-lessen per dag en optioneel Feldenkrais, het laat je genoeg tijd voor uitstapjes in de omgeving of om je hoofd leeg te laten waaien op het Zweedse platteland zo’n 300 km boven Stockholm.

We verblijven in de typisch rode houten huizen van deze streek, met genoeg ruimte voor kampeerders. Een rijk verzorgde lunch en avondeten, elke dag vers gebakken brood en plaatselijk zoet van onze kokkin Christine.

Naast Belgen en Nederlanders zullen er ook Zweden en Noren tot het gezelschap behoren.

Astrid Maria Cerpentier en Bennie Bartels geven de tango danslessen van deze tangovakantie met veel aandacht voor beweging, expressie en dialoog.
Meer weten over hen? Klik op organisatie voor hun visie op tango.

 

Programma


Een woordje uitleg

Kan tango lekker zijn, een groove hebben, en vanuit dagelijkse bewegingsprincipes worden gedanst?? Zeker! Zeker! Het zijn de voorwaarden van waaruit we werken. Niet alleen goed voor je dans, maar ook je leven en communiceren er omheen.

Voor de tangolessen werken we op een stevig technisch niveau, met aandacht voor ieders individuele potentieel. Kwaliteit en fysieke toepasbaarheid van passen en de embrace in een gelijkwaardige communicatie is - naast bewustwording - onze focus, en muzikaliteit de zeer belangrijke leidraad.

 

We voorzien 3,5 uur tangoles per dag, met een Feldenkraisles optioneel en elke avond dansen op telkens andere, historisch of cultureel interessante plekken, met een vleug van de rijke en traditionele muziek en dans van daar.

Op woensdag lassen we een vrije dag in.

Een vakantieweek inclusief lessen, maaltijden, snacks en materiaal komt op € 560 pp. Meld je aan voor 15 mei en ontvang een korting van € 40.
Voor logies in een huisje komt daar een € 15 à 20 pp per dag bij.

Praktisch

Periode:
Van zaterdag 28 juli (aankomst vanaf 16 uur) t/m zaterdag 4 augustus. Als je wil, kun je nog wat langer in de streek verblijven, en stuur je best een apart mailtje hiervoor.

Waar we naartoe gaan:
Wie zo ver reist wil zich niet alleen in een tango-reservaat ophouden, maar ook in meren zwemmen, door wijdse stilte en natuur wandelen en de rijke culturele omgeving van Hälsingland proeven.

Dat kan perfect in Delsbo (onze lesplek) of in Oppsjö, het dorpje rond het meer waar we verblijven.

Meer info over de plek, hoe er te geraken, en ook wat foto's over de omgeving, vind je hier.


Voor wie:
Deze lessen richten zich op dansers die graag stevig in de tango willen duiken en een tangovakantie op een avontuurlijke plek willen beleven.
Bedoeld voor paren: meld je bij voorkeur aan met een danspartner.


Aanmelden is uiteraard noodzakelijk. We hebben plaats voor 24 dansers. Stuur daarom een mailtje naar vakanties@tangoalegre.be en liefst voor 15 mei ivm. de vroegboekkorting. Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier toe.

 

Heel graag tot dan!

 

naar Tangovakantie Frankrijk