Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Weekend Special
Feldenkrais

the Upper Back
zon 18 feb

[ lees meer ]

Tangovakanties Frankrijk
Zweden
14-21 jul
28 jul-3 aug

[ lees meer ]

Looking for
a new place
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Tangovakantie in Frankrijk

(I want to read this page in English)

14 t/m 21 juli. De rust en de schoonheid van Zuid-Frankrijk, een gevarieerd lespakket aan Tango & Feldenkrais, een vakantieweek met veel aandacht voor het ervaren en in kaart brengen van je eigen lijf en z’n communicatie.

Er is water (een zwembad), altijd heerlijk voor tussen de bedrijven door. Ontbijt, lunch en diner met ingrediënten vanuit de streek. En natuurlijk ook veel dans, in het kwadraat, zoals u dat van ons gewoon bent :-).

Astrid Maria Cerpentier en Bennie Bartels geven de tango danslessen van deze tangovakantie met veel aandacht voor beweging, expressie en dialoog.
Meer weten over hen? Klik op organisatie voor hun visie op tango.

 

Programma


Een woordje uitleg

Kan tango lekker zijn, een groove hebben, en vanuit dagelijkse bewegingsprincipes worden gedanst?? Zeker! Zeker! Het zijn de voorwaarden van waaruit we werken. Niet alleen goed voor je dans, maar ook je leven en communiceren er omheen.

Voor de tangolessen werken we op een stevig technisch niveau, met aandacht voor ieders individuele potentieel. Kwaliteit en fysieke toepasbaarheid van passen en de embrace in een gelijkwaardige communicatie is - naast bewustwording - onze focus, en muzikaliteit de zeer belangrijke leidraad.

 

We voorzien twee tangolessen per dag in twee kleine groepen, daarnaast een Feldenkraisles en een speel-actief luisteren les over 'hoe communiceer en creëer je met je eigen materiaal'. En elke avond dansen natuurlijk, wij DJ-en.

Op woensdag lassen we een vrije dag in.

Een vakantieweek inclusief lessen, maaltijden, snacks, én inclusief verblijf in een twee- (of drie-) persoonskamer komt op € 620 pp.
Meld je aan voor 15 mei en ontvang een korting van € 60 pp.
Wie kampeert, ontvangt een korting van € 50 pp op het basisbedrag.

Praktisch

Periode:
Van zaterdag 14 juli (aankomst vanaf 17 uur) t/m zaterdag 21 juli (vertrek voor 10 uur).

Waar we naartoe gaan:
De prachtige streek Charente, aan de grens met Le Périgord,

Meer info over de plek, hoe er te geraken, en ook wat foto's over de omgeving, vind je later.


Voor wie:
Deze lessen richten zich op dansers die graag stevig in de tango willen duiken en een actieve tangovakantie beleven.
Bedoeld voor paren: meld je bij voorkeur aan met een danspartner.


Aanmelden is uiteraard noodzakelijk. We hebben plaats voor 24 dansers. Stuur daarom een mailtje naar vakanties@tangoalegre.be en liefst voor 15 mei ivm. de vroegboekkorting. Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier toe.

 

Heel graag tot dan!

 

naar Tangovakantie Zweden