Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Compact Cursus
Tango voor Beginners
start & proefles
woe 16 jan

[ lees meer ]

Winter Special
All about Music
11-12-13 jan
met salons!

[ lees meer ]

BeginnersPlus
les 2-wekelijks
op zondag
(ook losse les)

[ lees meer ]

Tangolessen
wekelijks op
woensdag
vanaf 23 jan

[ lees meer ]

More Advanced
les 2-wekelijks
start do 24 jan

[ lees meer ]

Friday's Tango
AfterWork
every
2nd & 4th
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Tangovakantie in Frankrijk

(I want to read this page in English)

14 t/m 21 juli. De rust en de schoonheid van La Douce France, een gevarieerd lespakket aan Tango & Feldenkrais, een vakantieweek met veel aandacht voor het ervaren en in kaart brengen van je eigen lijf en z’n communicatie.

Een prachtig klein kasteeltje wordt ons verblijf voor die week, aan de rand van een 8 ha park waar zon- en schaduwplekjes elkaar afwisselen. Ontbijt, lunch en diner met ingrediënten vanuit de streek. En natuurlijk ook veel dans, in het kwadraat, zoals u dat van ons gewoon bent :-).

Astrid Maria Cerpentier en Bennie Bartels geven de tango danslessen van deze tangovakantie met veel aandacht voor beweging, expressie en dialoog.
Meer weten over hen? Klik op wie is wie voor hun visie op tango.

 

Programma


Een woordje uitleg

Kan tango lekker zijn, een groove hebben, en vanuit dagelijkse bewegingsprincipes worden gedanst?? Zeker! Zeker! Het zijn de voorwaarden van waaruit we werken. Niet alleen goed voor je dans, maar ook je leven en communiceren er omheen.

Voor de tangolessen werken we op een stevig technisch niveau, met aandacht voor ieders individuele potentieel. Kwaliteit en fysieke toepasbaarheid van passen en de embrace in een gelijkwaardige communicatie is - naast bewustwording - onze focus, en muzikaliteit de zeer belangrijke leidraad.

 

We voorzien twee tangolessen per dag in twee kleine groepen, daarnaast een Feldenkraisles en een speel-actief luisteren les over 'hoe communiceer en creëer je met je eigen materiaal'. En elke avond dansen natuurlijk, wij DJ-en.

Op woensdag lassen we een vrije dag in.

Een vakantieweek inclusief lessen, maaltijden, snacks, én inclusief verblijf in een twee- (of drie-) persoonskamer (met sanitair ensuite) komt op € 640 pp. Meld je aan voor 1 mei en ontvang een korting van € 60 pp. Wie kampeert, ontvangt een korting van € 50 pp.

Praktisch

Periode:
Van zaterdag 14 juli (aankomst vanaf 17 uur) t/m zaterdag 21 juli (vertrek voor 10 uur).

Waar we naartoe gaan:
De prachtige streek Val de Loire, aan de grens met Bourgogne. In het departement Cher, Ourouer-les-Bourdelins, ligt het kasteel Chalivoy-la-Noix.

Meer info over de plek, hoe er te geraken, en ook wat foto's over de omgeving, klik hier.


Voor wie:
Deze lessen richten zich op dansers die graag stevig in de tango willen duiken en een actieve tangovakantie beleven.
Bedoeld voor paren: meld je bij voorkeur aan met een danspartner.


Aanmelden is uiteraard noodzakelijk. We hebben plaats voor 28 dansers. Stuur daarom een mailtje naar vakanties@tangoalegre.be en liefst voor 1 mei ivm. de vroegboekkorting. Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier toe.

 

Heel graag tot dan!

 

naar Tangovakantie Zweden