Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Weekend Special
Feldenkrais

the Upper Back
zon 18 feb

[ lees meer ]

Tangovakanties Frankrijk
Zweden
14-21 jul
28 jul-3 aug

[ lees meer ]

Looking for
a new place
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Tango Alegre op vakantie

Na ons eerste Zweedse zomeravontuur, werden we zeer geïnspireerd om een heel speciale winterversie in te richten: dansen op een bevroren meer, eten in de sneeuw bij -20°, knus binnen bij de houtkachel, milonga’s die om 18 uur al in de duisternis van de eindeloze nachten beginnen en een landschap vol van lichtjes en rokende schoorstenen te midden van groots wit.

Ben je into very special experience, zoals wij? Dan is deze wintertango echt iets voor jou! Ik boek mijn ticket NU, en vlieg daags na de New Year's Eve van De Koffiefabriek. Naar Stockholm, met de trein naar Hudiksvall, of - nog handiger - met een huurauto naar Oppsjö. (De wegen worden immers zeer goed bijgehouden en gebaand.)

At least once in my lifetime... om nog eens een échte winter mee te maken, met knusheid, gezelligheid en een knisperende blauwe vrieslucht. Wie nog?

 

Wintertango in Zweden

In het prachtige Helsingland, ongeveer drie uur ten noorden van Stockholm. Bereikbaar met vliegtuig, en daarna trein of auto.
We plannen deze tango experience van 3 t/m 6 januari 2018 - of met een à la carte mogelijkheid. Klik hier voor meer informatie.