Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

More Advanced
workshop
do 6 juni

[ lees meer ]

Tangovakantie
Kremnica
SLOWAKIJE
13-20 juli

[ lees meer ]

Tango & Feldenkrais
in kasteel in
FRANKRIJK
3-10 augustus

[ lees meer ]

Friday's Tango
AfterWork
every
2nd & 4th
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Op 3 momenten kun je bij Tango Alegre terecht voor 'een fijne tango' in 'een fijne sfeer':

- elke 4de woensdag van de maand voor het Tango Practicum
- elke 2de en 4de vrijdag van de maand voor Friday's Tango After Work
- af en toe op een zaterdag voor een Weekend Special of gastproject

 

Wednesday's Tango Practicum

Elke 4de woensdag van de maand organiseert Tango Alegre een practicum in De Koffiefabriek. Niet alleen tangolessen, maar vooral ook het tango dansen vinden we namelijk belangrijk (én fijn:-))!

Een practicum heeft een 'low profile' karakter. Het is bedoeld om wie met tango bezig is, de gelegenheid te geven een en ander uit te vlooien, te oefenen, te ontdekken, uit te wisselen, enz. De klassieke code die in een tangosalon van toepassing is, komt hier op de achtergrond te staan.

De practica die Tango Alegre organiseert, zijn bovendien begeleid: u mag aan de aanwezige leraren een vraag stellen over tango(bewegingen). Ook als u niet in de lessen was. Zij komen u met plezier helpen!

Kijk in de tangoagenda voor de precieze data!

Blijf je graag op de hoogte van ons programma? Volg ons op facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief van Tango Alegre.

U bent welkom vanaf 20.30 uur. Uw bijdrage: 3 euro.

 

Friday's Tango After Work

Twee keer per maand, op de 2de en 4de vrijdag van de maand, organiseren we Friday's Tango After Work. Een tango-avond waar iedereen welkom is, van beginner tot very advanced, omdat we het belangrijk vinden 'een fijne tijd' en 'een fijne tango' in één zin te zetten.

We zoeken hiervoor naar een mooie mix van muziek, met traditionele tango als body, en noten van neo en non, volgens de keuze van de DJ.
Steeds gevarieerd, steeds afwisselend, veel wisselend, en altijd met die typische sfeer en signatuur van De Koffiefabriek all over it.

Voor meer data, toelichting, details, informatie, enz. over deze Friday's Tango After Work, raadpleegt u best de site van De Koffiefabriek.
Schrijf je in op de Nieuwsbrief, of in de Facebookgroep denieuwekoffiefabriek om de hoogte te blijven van onze activiteiten!

Meld je aan op Facebook als je van plan bent om te komen, en nodig zeker ook anderen uit om eens van die typische De Koffiefabriek-sfeer te komen proeven!

En verder?

Kan u bij ons ook af en toe terecht voor een zaterdagavond tango. Altijd in combinatie met of als onderdeel van een Weekend Special.
Soms ook in de vorm van een gastproject.

Noteer alvast het Neotango weekend van 6-7 oktober in je agenda. Met workshops vooraf, een heel speciale neolonga op zaterdagavond, en met workshops Neotango op zondag.
Schrijf je in op de Nieuwsbrief om meer nieuws te vernemen!

Heel graag tot dan!