Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Compact Cursus
Tango voor Beginners
start & proefles
woe 19 sept

[ lees meer ]

Medium (Advanced)
start op
woe 19 sept

[ lees meer ]

Tango through
Choreography
voor Advanced
start
zon 30 sept

[ lees meer ]

Weekend Special
Neotango
met Neolonga
6-7 okt

[ lees meer ]

Yess!! Found
a new place
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

We zijn ons er helemaal van bewust. We doen het niet zoals vele anderen. We hebben onze eigen, unieke manier om het te benaderen. En daar(om) houden we (er)van. Zoals we ook - totaal en volledig - van tango houden.

In de lessen gebruiken we meer dan enkel kijk-en-kopieer als methode. Meer ook dan kijk-en-toelichting. We houden ervan om een diversiteit aan methodieken in te zetten, om je op die manier een zo rijk mogelijke (leer)ervaring mee te geven.

In het komende seizoen kun je terecht op

19:30 - 20:30 Tango voor Beginners, startend met een Compact Cursus van 3 weken, die vervolgt in een wekelijkse les op woensdag.

20:40 - 22:00 Medium (Advanced), tango vanaf 1à2 jaar ervaring, gericht op zowel het uitdiepen van gekende tangobewegingen, als op nieuwe variaties.

13:00 - 15:00 (tenzij anders vermeld): een nieuwe reeks Tango through Choreography, voor de meer gevorderde danser, vertrekkend vanuit het geheel van een choreografie waar we dieper op inzoomen.

Naast de wekelijkse lessen hebben we regelmatig
Weekend Specials:

Neotango project, Tango Intensief, Feldenkrais, Women Only, enz.

Neem al een kijkje op deze webpagina want ook hiervoor zijn data al bekend. Of schrijf je in op de Nieuwsbrief om hier meer over te vernemen!

Tango voor Beginners

In de Compact Cursus Tango voor Beginners, leer je in 9 uur, verspreid over 3 weken, de basisbeginselen van de Argentijnse tango. Met veel aandacht voor beweging, creativiteit én een vleugje humor!

Wanneer deze lessen doorgaan? Klik, en lees verder!

Medium (Advanced)

Tango Medium (Advanced) is bedoeld voor tangodansers die 1à2 jaar leservaring hebben. We leren je nieuwe bewegingen aan, waarbij bodywork en muzikaliteit centraal staan.

Bekijk de info en data en meld je aan!

Weekend Specials

Bij Tango Alegre gaan er ook Weekend Specials door: intensieve weekends met tangothema's die speciale aandacht verdienen,
Neotango project, Weekend specials, Feldenkrais voor tango.

Hou deze informatie regelmatig in de gaten!