Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

More Advanced
workshop
do 6 juni

[ lees meer ]

Tangovakantie
Kremnica
SLOWAKIJE
13-20 juli

[ lees meer ]

Tango & Feldenkrais
in kasteel in
FRANKRIJK
3-10 augustus

[ lees meer ]

Friday's Tango
AfterWork
every
2nd & 4th
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

We zijn ons er helemaal van bewust. We doen het niet zoals vele anderen. We hebben onze eigen, unieke manier om het te benaderen. En daar(om) houden we (er)van. Zoals we ook - totaal en volledig - van tango houden.

In de lessen gebruiken we meer dan enkel kijk-en-kopieer als methode. Meer ook dan kijk-en-toelichting. We houden ervan om een diversiteit aan methodieken in te zetten, om je op die manier een zo rijk mogelijke (leer)ervaring mee te geven.

In het komende seizoen kun je terecht op

19:30 - 20:30 Tango voor Beginners Plus, een wekelijkse les op woensdag, na de Compact Cursus op zondag of met 8-10 uur tango-ervaring. Ook te combineren met lessen op zondagnamiddag.
Je kan dit opnemen als deel van het tango-maandabonnement.

20:40 - 22:00 Medium (Advanced), tango vanaf 1 à 2 jaar ervaring, gericht op zowel het uitdiepen van gekende tangobewegingen, als op nieuwe variaties.
Als lessenreeks op te nemen, combinatie met donderdagavond mogelijk, of als deel van een tango-abonnement.

20:00 - 22:00 Tango for the More Advanced, een 2-wekelijkse les van 2 uur voor de meer gevorderde danser, op maat gemaakt in kleine groep, met meer complexe tangopassen, maar ook veel aandacht voor expressie en muzikaliteit!
Als losse les op te nemen, als reeks, of als deel van een tango-abonnement.

13:00 - 15:00 Tango voor Beginners Plus, een 2-wekelijkse les van 2 uur op zondag, na 8-10 uur tango-ervaring. Als losse les op te nemen, als reeks of te combineren met lessen op woensdagavond.
Je kan dit opnemen als deel van het tango-maandabonnement.


Naast de wekelijkse lessen hebben we regelmatig
Weekend Specials:

Neotango project, Tango Intensief, Feldenkrais, Women Only, enz.

Neem al een kijkje op deze webpagina want ook hiervoor zijn data al bekend. Of schrijf je in op de Nieuwsbrief om hier meer over te vernemen!

Tango voor Beginners Plus

Na de basisbeginselen van de Argentijnse tango, nu de uitbreiding. Met nog steeds veel aandacht voor beweging, creativiteit én dat vleugje humor!

Wanneer deze lessen doorgaan? Klik, en lees verder!

Medium (Advanced)

Tango Medium (Advanced) is bedoeld voor tangodansers die 1à2 jaar leservaring hebben. We leren je nieuwe bewegingen aan, waarbij bodywork en muzikaliteit centraal staan.

Bekijk de info en data en meld je aan!

Tango for the More Advanced

Tango for the More Advanced is bedoeld voor tangodansers die minstens 3 jaar leservaring hebben. Een 2-wekelijkse les, niet alleen over bewegingen, maar ook over expressie, frasering, samenhang, enz.

Lees meer op deze pagina over de filosofie en meld je aan!

Weekend Specials

Bij Tango Alegre gaan er ook Weekend Specials door: intensieve weekends met tangothema's die speciale aandacht verdienen,
Neotango project, Weekend specials, Feldenkrais voor tango.

Hou deze informatie regelmatig in de gaten!