Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

the Neotango project
workshops & Neo Night
23-24-25 nov

[ lees meer ]

the Art of Walking
Feldenkrais
za 24 nov

[ lees meer ]

BeginnersPlus
les 2-wekelijks
op zondag

[ lees meer ]

Tangolessen
wekelijks op
woensdag

[ lees meer ]

Friday's Tango
AfterWork
every
2nd & 4th
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

We zijn ons er helemaal van bewust. We doen het niet zoals vele anderen. We hebben onze eigen, unieke manier om het te benaderen. En daar(om) houden we (er)van. Zoals we ook - totaal en volledig - van tango houden.

In de lessen gebruiken we meer dan enkel kijk-en-kopieer als methode. Meer ook dan kijk-en-toelichting. We houden ervan om een diversiteit aan methodieken in te zetten, om je op die manier een zo rijk mogelijke (leer)ervaring mee te geven.

In het komende seizoen kun je terecht op

19:30 - 20:30 Tango voor Beginners Plus, een wekelijkse les op woensdag, na 8-10 uur tango-ervaring. Ook te combineren met lessen op zondagnamiddag.
Je kan dit opnemen als deel van het tango-maandabonnement.

20:40 - 22:00 Medium (Advanced), tango vanaf 1 à 2 jaar ervaring, gericht op zowel het uitdiepen van gekende tangobewegingen, als op nieuwe variaties.

11:30 - 13:30 Tango voor Beginners Plus, een 2-wekelijkse les van 2 uur op zondag, na 8-10 uur tango-ervaring. Los op te nemen, of te combineren met lessen op woensdagavond.
Je kan dit opnemen als deel van het tango-maandabonnement.

13:00 - 15:00 Tango for the More Advanced, met aandacht voor sequenties (op basis van een demo), maar ook voor expressie, frasering, structuur, enz.

Naast de wekelijkse lessen hebben we regelmatig
Weekend Specials:

Neotango project, Tango Intensief, Feldenkrais, Women Only, enz.

Neem al een kijkje op deze webpagina want ook hiervoor zijn data al bekend. Of schrijf je in op de Nieuwsbrief om hier meer over te vernemen!

Tango voor Beginners Plus

Na de basisbeginselen van de Argentijnse tango, nu de uitbreiding. Met nog steeds veel aandacht voor beweging, creativiteit én dat vleugje humor!

Wanneer deze lessen doorgaan? Klik, en lees verder!

Medium (Advanced)

Tango Medium (Advanced) is bedoeld voor tangodansers die 1à2 jaar leservaring hebben. We leren je nieuwe bewegingen aan, waarbij bodywork en muzikaliteit centraal staan.

Bekijk de info en data en meld je aan!

Tango for the More Advanced

Tango for the More Advanced is bedoeld voor tangodansers die minstens 3 jaar leservaring hebben. Een 2-wekelijkse les, niet alleen over bewegingen, maar ook over expressie, frasering, samenhang, enz.

Lees meer op deze pagina over de filosofie en meld je aan!

Weekend Specials

Bij Tango Alegre gaan er ook Weekend Specials door: intensieve weekends met tangothema's die speciale aandacht verdienen,
Neotango project, Weekend specials, Feldenkrais voor tango.

Hou deze informatie regelmatig in de gaten!