Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Tango & Feldenkrais
Frankrijk
14-21 jul

[ lees meer ]

Tangovakantie
Zweden
28 jul-4 aug

[ lees meer ]

Looking for
a new place
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Optreden Argentijnse tango

Een Argentijnse tangodemonstratie om je bedrijfsfeest op te luisteren? Als thema voor een sfeervol evenement? Met of zonder live muziek?
Dat kan!

Contacteer Astrid via info@tangoalegre.be voor meer informatie, mogelijkheden, prijskaartje, voorwaarden, enz.

 

Initiatie Argentijnse tango

Je wil je personeelsleden verrassen met de mogelijkheid om kennis te maken met Argentijnse? Ook dat kunnen we verzorgen! Een initiatie Argentijnse tango duurt doorgaans een uur en wordt afgesloten met een korte demo.

Contacteer Astrid via info@tangoalegre.be voor meer informatie, mogelijkheden, prijskaartje, voorwaarden, enz.

 

Workshop Leiden en volgen

Op uw vraag kan Tango Alegre een workshop 'Leiden en volgen' verzorgen waarbij het accent niet zozeer op het aanleren van de Argentijnse tango komt te liggen, dan wel op het aspect 'leiden en volgen'. Dit type workshop wordt opgebouwd vanuit een theoretisch kader waarbij de technieken die noodzakelijk zijn bij een Argentijnse tango als ondersteuning worden gebruikt om het concept 'leiden en volgen' aan te brengen.

We kunnen deze workshop uitwerken voor een specifieke doelgroep, naargelang het beoogd publiek en de sector waarin men werkzaam is.

Geïnteresseerd? Contacteer Astrid dan via info@tangoalegre.be voor meer informatie, mogelijkheden, prijskaartje, voorwaarden, enz. en neem ook eens een kijkje bij organisatie om de achtergrond van de lesgevers te leren kennen.